Tent

Outrex heeft 2 type tenten in zijn assortiment. 

Type NOORD is geschikt om langdurig buiten te staan en kan, door het bisonyl dak regenwater zonder problemen afvoeren. Daarnaast is het dak, na een paar maanden buiten te hebben gestaan, makkelijk schoon te maken. De wanden zijn gemaakt van sterk polycotten doek.

Type ZUID is geschikt om lekker rond te trekken en te gebruiken bij warm weer. Bij deze versie is het dak, net als de wanden, gemaakt van TenCate polycotton doek. 

Het doek is van een zeer zware kwaliteit, 440 gr/m2 en bestaat voor 50% uit katoen en 50% uit polyester. Zeer sterk, goed ademend en prima vochtafvoerende kwaliteiten.

Beide types hebben een vast tentrame wat zeer snel opzet. In de tent dus geen losse stokken. In 3 minuten heeft de basistent staan. Geen scheerlijnen en slechts 8 tentharingen. De luifel ritst u makkelijk met de bijgeleverde trap vast aan de basistent. Het bijgeleverde aluminium frame zet snel op en spant de luifel al netjes af. 3 stormbandjes zorgen ervoor dat het geen kant meer op zal gaan.

De tent Noord en Zuid hebben een lengte van 5.10 meter en zijn 2.50 meter breed. De luifel is 2 meter diep en heeft standaard een vaste wand aan de zijde van de trailer/keuken.

De beide types zijn ook te krijgen in een uitvoering OOST. Deze uitvoering is 3.80 meter lang en daarmee een stukje kleiner dan de normale uitvoering. Door het kortere frame is hij nog sneller op te zetten. De luifel heeft bij deze uitvoering standaard aan beide zijdes een wand. Dit om inregenen bij de deur te voorkomen. 

De tent is standaard voorzien van:

  • YKK ritsen rondom
  • Buizenframe in de maat 28 x 25
  • Snelklemmen op de buizen
  • Dik polycotton doek 
  • Vast bisonyl grondzeil
  • Veel ontluchting met extra zwaar horgaas